Använd accessoarer

shutterstock_210297940

Accessoarer är en ganska bred beteckning på en mängd olika saker som vi människor använt i någon form så länge vi funnits. Accessoarer kan vara allt från klockor och smycken till hattar, halsdukar, glasögon och skärp.

Fördelen med accessoarer är att de kan lyfta en hel outfit. Med hjälp av några enkla smycken eller en hatt kan du förvandla vardagskläderna till en festoutfit. Det viktigaste är att veta hur du ska kombinera dina smycken och accessoarer på rätt sätt, samt att veta vilka accessoarer du bör satsa på. För precis som att kläders mode kommer och går förändras även accessoarerna. För att du ska slippa köpa nytt hela tiden kan du satsa på tidlösa klassiker.

Något du definitivt bör ha i smyckelådan är accessoarer i silver eller stål. Silver är ett tidlöst material som vi använt i många hundra år. Hos Mila Silver kan du hitta mängder av vackra accessoarer i både silver och stål. Satsa på enkla accessoarer framför detaljerade så kan du enklare matcha dem med olika stilar och kläder. På hemsidan kan du köpa riktigt stiliga armband i silver, diskreta örhängen och söta fotlänkar. Du hittar inte bara smycken och accessoarer till kvinnor, utan även till män och barn. Du kan med fördel handla julklappar och presenter här. Många av smyckena är handgjorda och tillverkade i 925 Sterlingsilver.

Matcha och kombinera

Några accessoarer som alltid är bra att ha till hands är:

  • Hatt
  • Solglasögon
  • Skärp
  • Halsband, både långa och korta
  • Ringar
  • Armband

Har du tillgång till dessa accessoarer kan du matcha och kombinera mängder av stilar. En bredbrättad hatt gör sig perfekt till trenchcoaten om du vill ha en stilig outfit. Hatten kan också se bohemisk ut tillsammans med en stickad oversize-kofta, stora halsband och mängder av armband.

Egna accessoarer

Du kan också skapa dina egna accessoarer. Man kan återbrukar gamla bestick för att skapa örhängen, halsband och läckra armband. Gå till en loppis och köp dekorativa bestick med olika mönster. Dessa kan du sedan kapa och böja till för att få en egen design.

Eller så väljer du att sticka dina egna mössor under vintern. Man behöver inte sticka med rundstickor, en liten svårare stickningsmetod, utan kan sticka rakt och sedan sy ihop delarna till en mössa. Eller så virkar man några dekorativa blommor och gör dessa till brosch att fästa på den bredbrättade hatten.